Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

2018. február 28., szerda

AURORA PROJEKT - Vezetett Világmeditációk-Egységmeditációk táblázataA TÁBLÁZATOK ÁTKERÜLTEK EGY ÚJ OLDALRA. A KÉPEKRE KATTINTVA MEGTALÁLHATÓAK!

Ajánlom az alábbi időzóna táblázatot azoknak, akik Magyarország határán kívül élnek, de a meditációt szeretnék magyar nyelvű hanganyaggal, instrukciókkal végezni.

Időzónák a Világmeditációs táblázatokhoz - UTC AM-00+1 Magyarország2 megjegyzés:

  1. Drága Anna, meghallgattam a Hóvirág klipet. Annyira szép!! Köszönöm szépen! :) Imádom az oldaladat, hatalmas segítség, nagy nagy puszi és ölelés neked. :) <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Drága Viki! Nagyon örülök, hogy Neked is tetszik. Annyira jó hallgatni, nekünk az Új Világ nem csak a Tavaszt jelenti, hanem a várva várt Aranykor eljövetelét is. Én is imádom, amit Te csinálsz. Sokan megfogalmazták azt az igazságot, hogy csodálatos érzéked van Cobra írásaiból a lényeges dolgok kiragadásával, és a saját gondolatod hozzáadásával kerek egész mű alkotásához. Többször is olvassuk a fiammal szinte minden írásodat. Mikor már fárad a szemem, bemásolom a szöveget a google fordítóba, és ott lehetőség van a felolvasásra. Szeretettel Ölellek!

      Törlés