Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Korona vírus

SÜRGŐS MEDITÁCIÓ!

Meditáció a kínai koronavírus megállításáért - 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Fontos meditáció

FONTOS MEDITÁCIÓ!

Élet Virága Meditáció 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 01:00, 05:00, 09:00, 13:00, 17:00, 21:00

Nyári időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Kulcs a Szabadsághoz Meditáció-óra

Kulcs a szabadsághoz Meditáció - Visszaszámlálás

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor


Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12-én 7:11-ko

Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12. 7:11-kor


2018. július 12., csütörtök

Telihold-Újhold meditációs időpontok - Aurora Projekt 5. oszlopa

Vezetett Világmeditációk-Egységmeditációk táblázatának segédanyaga



Telihold-Teljes Holdfogyatkozás - 2018.07.27. 22:21 órakor pénteken


AZ ALÁBBI HÁROM MEDIÁCIÓT AJÁNLJUK




Holdfogyatkozás Felemelkedés Meditáció (a holdfogyatkozás kezdetén)







Egy rövid áttekintést láthattok a közelgő holdfogyatkozásról az alábbi videóban:







Instrukciók a meditációhoz:


1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy segítségével felgyorsítsd a felszabadulást és a gyógyulást a Föld bolygó és az emberiség számára és hogy lehorgonyozd az Istennő Fényét a Földre.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy szivárvány színben tükröződő gyémánt Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfele és lefele. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Kérd az alábbit a Felsőbb Éned nevében: a Felsőbb Énem nevében most kijelentem azt a szándékom, hogy eltávolítok minden hiányosságot, programot, kivetítést és elválasztódom minden trükktől, ígérettől, szerződéstől és elköteleződéstől, ami nem szolgája tovább a fejlődésem és azt, ami számomra a legjobb. Felkérem St. Germain szentséges Ibolyalángját és az AN Fehér Tüzét, hogy segítsenek nekünk és a Földnek megtisztítani minden olyan energiát, ami nem a Fényhez tartozik és eltávolít minden romboló technológiát, entitást és fegyvert a fizikai, plazma, éteri és asztrálsíkon.

5. Most felkérjük a bennünk áramló élet forrását: kérlek válj eggyé eredeti tisztaságoddal és szabadságoddal, söpörj el minden terhes energiát, blokkot és stagnálást, hogy visszakapjam az Isteni áradat harmonikus áramlását. Felkérem a Hold Istennőt, hogy segítsen nekem a folyamatban, ahogy megtisztítom a testem, a tudatosságom és a lényem és segítséget kérek szeretett bolygónk számára. Kérlek, eredeti teremtő Forrás: Emelj fel!

6. Most jeleníts meg gondolatban egy Rózsaszín Istennői Fényoszlopot. Lásd és érezd, ahogy betakar téged és az egész bolygót. Maradj ebben a Fényben néhány percig. Most lásd, ahogy ebbe a Fényoszlopba leereszkedik az Istennő csillogó jelenléte, érezd, ahogy inspirál téged arra, hogy szeretetteljesebb legyél, érezd, ahogy meggyógyítja az összes ember elméjét és szívét. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt, ahogy ez az Istennői energia egy rózsaszín tojást formál meg körülötted, szeretteid és az egész bolygó körül.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt a Föld energiarácsát, ahogy ebben a rózsaszín Istennői Fényben csillog, és Istennői minőségben ragyog. Érezd, ahogy aktiválja az Istennő összes örvényét szeretett Földünkön.

8. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt a Cintamani energiarácsot, amit a Cintamani kövekből áll. Lásd és érezd, milyen harmonikus ez a rács, mennyire összhangban és szinkronban van az Istennői Szivárvány Fénnyel az ősi atlantiszi erőrácson és planetáris erővonalakon keresztül. Képzeld el a Forrás tiszta energiáját - ahogy lehorgonyozódik a planetáris rácsba és a kulcsfontosságú örvényekbe, érezd, ahogy stabilitást, harmóniát, tiszta szeretetet és örömöt hoz a bolygóra.

9. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy felébred a tudatosságod és az egész emberiség tudatossága, és egyre jobban növekszik. Most a benned lévő férfi és női alapelv kiegyensúlyozásával, ahogy a Lelkeddel azonosítod magad, érezd, ahogy kódjai áttörnek rajtad és aktiválják Isteni tökéletességed. Érezd az Ikerlángoddal, a Lélektársaddal, lélekcsaládoddal, spirituális vezetőiddel és a fejlett tudatossággal való kapcsolatodat. Érezd, hogy közös projekteken dolgoztok, új, tiszta technológiák felhasználásával, az űrközösség segítségével. Érezd és lásd, hogy mindenki a saját elképzelése szerint él, a kozmikus törvényeknek megfelelően.

10. Most lásd, hogy megtörténik az Esemény, mindenki számára a lehető legjobb módon. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Fény Galaktikus Konföderációjának szeretetteljes lényei építő jellegű Fényt küldenek. Érezd, ahogy ez lehorgonyozódik a bolygó magján keresztül és spirál alakban áramlik a Föld minden lényéhez.

Az Istennő Felemelkedést akar és felemelkedés lesz. A Fény győzelme!


A Férfi aspektus meggyógyítása - Béke- és Ikerláng Meditáció

Részlet ebből az oldalból:


Elvégezheted ezt a meditációt július 27-én, 22:21-kor a holdfogyatkozás maximumának időpontjában.


Tehát két meditációt javaslok erre a Holdfogyatkozásra: 



egyiket azért, hogy lehorgonyozzuk az egyensúly és a Béke energiáit a rácsba, 





1) Helyezkedj el kényelmesen és lazítsd el magad néhány percig, kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, a Felsőbb Éneddel.

2) Kapcsolódj össze a Fénnyel és a Felemelkedett lényekkel, hogy ők is csatlakozzanak ehhez a meditációhoz és kapcsolódjanak veled a Lélekcsillag csakrádba érkező Fénysugáron keresztül.


3) Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fényoszlopot, ami a Központi Napból érkezik, keresztülhalad a Napunkon, a fogyatkozó holdon, a Marson, Jupiteren és Chariklon, le e testeden keresztül a Föld középpontjába. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, ami a Föld középpontjából indul vissza a testeden keresztül, a bolygókon áthaladva a Központi Napba.


4) Kapcsolódj össze az Isteni Férfi lényeivel, Ashtarral, Mihály Arkangyallal, El Moryával, stb, és képzeld el, ahogy Kék Fényük átöleli egész lényed, erőt és Isteni Célt adva át neked az Én Vagyok Jelenlétedből. Hagyd, hogy ez a Kék Fény átalakítson minden benned lévő negatív energiát és minden, a férfiassággal kapcsolatos asszociációt, és lehorgonyozza az Isteni Férfi valódi Jelenlétét az Én Vagyok Jelenlétedből.Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy ez a Kék láng szétterjed a bolygó rácsában, arra ösztönözve a férfiakat és a nőket, hogy elengedjék a háborúkat, a traumákat és az agressziót, és újra összekapcsolódjanak valódi Szerető énjükkel és valódi Isteni Céljukkal.


5) Kapcsolódj össze az Isteni Anyával, az Istennőkkel és gondolatban jelenítsd meg, hogy puha rózsaszín Fényük szétárad az energiameződben, majd a bolygó energiarácsába, újra összekapcsolva és befogadva téged, a férfiakat és a nőket bolygó szerte, visszatérve a Gondoskodás és az Együttérzés energiájába, segítve a gyógyulást, hozzájárulva az Én Vagyok Jelenlétünk Isteni szeretetének megtapasztalásához, Békét hozva a Földre.






a másikat pedig azért, hogy elősegítsük a Belső Nászt.





1) Lazítsd el magad néhány percig és kapcsolódj össze az Én Vagyok Jelenléteddel, Felsőbb Éneddel.

2) Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy Isten és egy Istennő jelenik meg a fejed fölött. Vizualizáld, hogy belépnek a testedbe, az Isten a jobb oldalon, az Istennő a bal oldalon.

Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy átölelik egymást és az ölelésük közepe, a kettejük közötti egyesülés pontja a te Központi Csatornád, amely a gerincoszlopod mentén halad lefelé a Lélekcsillag csakrádtól a Földcsillag csakrádig. És most lásd, hogy ez a Központi Csatornád ragyogó Fehér Fénnyel telik meg.

3) Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Lélekcsillag csakrádból kivetül az ikerlángod jelenlétének ragyogó Fehér Fénye, az Én Vagyok Jelenlétedből kiáramolva és előtted áll.

Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy ragyogó Fehér Fénysugarat mely mindkettőtök szívéből, harmadik szem csakrájából és a nemi szerveitekből indul ki, és halad egymás felé.Ezután képzeld el és érezd, hogy megölelitek egymást, a csakráitok eggyé válnak, és a bennetek lévő férfi és női Jelenlét tökéletes egyensúlyba kerül, integrálódik és egyesül.Ezután gondolatban jelenítsd meg magad előtt együtt az AN Fehér Tüzét és Fehér Tara Istennő gyöngyházszínű Fehér Fényét, ahogy átölelnek mindkettőtöket és feloldják a közöttetek lévő korlátokat, teljes mértékben lehorgonyozva az ikerlángod Jelenlétét az energiameződbe.





Ez a meditáció segíthet egyesíteni a belső férfi és női aspektust, hogy megtarthassuk Felsőbb Énünk teljesebb Jelenlétét.

Részlet Lao Ce – Tao Te King könyvéből, Weöres Sándor fordításában:


"Az út szül,

az erény táplál,

a lény alakot-ölt,

az alak beteljesít.

Ezért minden

becsüli az út-at és az erény-t.

Az út méltó a tiszteletre,

az erény méltó a szeretetre,

mert nem osztanak parancsot,
s mennek természetes rendet követve.
Az út szül,
az erény táplál,
dajkál, nevel,
csiszol, érlel,
ápol, őriz.
Alkot, de nem birtokol,
teremt, de nem kérkedik,
mindennél öregebb, mégsem oszt parancsot:
legmélyebb jónak méltán nevezik."
Fényt kívánok mindenkinek!












Újhold - 2018.07.13. 04:37 órakor
Untwine - Felhívás a Testvériséghez az Igazságszolgáltatásért













Újhold - 2018.07.13. 04:45 órakor
Szíriusz Isis együttállás - Az Istennő visszatérése és Szentséges Egyesülés




Istennő Meditáció


Az Istennő meditáció vezetett változata az Istennő visszatérése meditációval kezdődik és kb. a felénél az Istennő örvény meditációval folytatódik. (Rácz Anita) 








Az Istennő Meditáció instrukciói itt találhatók. A meditáció javasolt időtartama 15 perc

1. Lazítsd el az elméd és a tested úgy, hogy a légzésedre figyelsz néhány percig. 

2. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy rózsaszín Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a testeden a Föld középpontjáig. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezt a Fényoszlopot néhány percig. Majd gondolatban jelenítsd meg magad előtt, amint egy szeretetteljes Istennői jelenlét egy gyönyörű Istennő alakjában leereszkedik az égből és belép a fizikai testedbe. Ez a jelenlét harmóniába hozza a benned lévő nőt és még szeretetteljesebbé tesz téged. Maradj egységben ezzel a jelenléttel egy ideig. 

3. Jeleníts meg gondolatban magad előtt egy ragyogó új spirituális jövőt az emberiség számára, ahol a férfiak és nők tökéletes megértésben vannak, ahol a társadalmunk túlnő a háborúkra és konfliktusokra való igényen, ahogy az összes sötét entitást - fizikait és nem-fizikait - eltávolítják a bolygónkról. Lásd magad előtt, hogy az emberiség összes sebe begyógyult, az egész emberiség inspirálva és vezetve van oly módon, hogy mindenkinek megvan a saját kapcsolata a saját Lelkével és a Forrással, a belső férfi és női aspektusuk tökéletes egyensúlyában. 

4. Emeld fel kezeidet a fejed fölé, és kezdj a testeddel az óramutató járásával megegyező irányba forogni. 

5. Miközben ezt teszed, énekeld az íííí hangot úgy, hogy belerezegjen az egész tested, és képzeld el, hogy a tested egy ragyogó Fényoszloppá változik, amin belül milliónyi szivárványszínű csillag van szétszóródva. 

6. Énekelj és forogj tovább. Pár perc múlva engedd le kezeidet a tested mellé és továbbra is forogj az óramutató járásával megegyező irányban. 

7. Míg ezt teszed, kezdd el énekelni azt, hogy éééááá, hogy vibráljon át az egész testeden és vizualizáld azt, hogy egy szivárványszínű Fényörvény nő ki a szívedből az egész bolygón keresztül. Kérd szellemi vezetőidet, a Felemelkedett mestereket, Plejádiakat, angyalokat, delfineket, ikerlelkedet, lélektársadat, lélekcsaládodat és más Fénylényeket, hogy jelenjenek meg. 

8. Énekelj és forogj tovább és maradj ezen Fénylények jelenlétében egy darabig.

1 megjegyzés:

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.
"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.