Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Korona vírus

SÜRGŐS MEDITÁCIÓ!

Meditáció a kínai koronavírus megállításáért - 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Fontos meditáció

FONTOS MEDITÁCIÓ!

Élet Virága Meditáció 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 01:00, 05:00, 09:00, 13:00, 17:00, 21:00

Nyári időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Kulcs a Szabadsághoz Meditáció-óra

Kulcs a szabadsághoz Meditáció - Visszaszámlálás

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor


Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12-én 7:11-ko

Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12. 7:11-kor


2018. február 8., csütörtök

Astara Meditáció - INSTRUKCIÓK



A meditáció időpontjában a gyógyulni vágyónak a következőt javasolt tenni:





1. Minden este 9 órakor keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, hunyd le a szemed.
Figyeld a légzésed és lehetőleg zárj ki minden más gondolatot, csak arra gondolj, hogy milyen szabadon áramlik benned az élet, ahogy lélegzel be és ki. Érdemes figyelmedet az orrod alatti kis területre helyezni, ha esetleg elkalandoznál közben és lásd, ahogy ki-be áramlik a levegő. De használhatod a saját technikádat is, ha van, amit az ellazuláshoz szoktál használni.


2. Képzelj el a fejed fölött 20 cm-rel egy ragyogó fehér fénygömböt, amelyből gyönyörű, tiszta fehér Fény áramlik rád.

3. Érezd, ahogyan megfürdik benne a tested, mint egy zuhatagban. Közben gondolj arra, hogy Szeretet vagy, Fény vagy és egy Felsőbb Hatalom Akarata vagy, amely életet ad, szeret téged és a legjobbat akarja neked, ha elfogadod. Látod, ahogy a Fény áramlik tovább a Föld középpontja felé.

4. Most hozz meg egy döntést, hogy ezzel a Fénnyel, amely erőt ad neked és reményt, gyógyulni fogsz és minden gondolatodat, érzésedet, szavadat, tettedet ennek a tudatnak szenteled és ez fog vezetni téged minden nap, annak minden egyes percében.

5. Maradj ebben a Fényzuhatagban, amíg jól esik.


A fenti meditációban tapasztalt érzéseket és gondolatokat, a döntésedet bármikor behívhatod az életedbe, akkor is, ha támadást, reménytelenséget és félelmet tapasztalsz vagy egyszerűen csak érezni akarod.
Ha fájdalmakat is tapasztal valaki, egy új mantrát is kipróbálhat, amelyik nagyon sok embernél bevált már. Háromszor ki kell mondani a következőt, magában vagy hangosan mindegy, de elmélyülten a fájdalomra irányítva: PB csillagpor parancs
Ha valaki nem szeretne feliratkozni a listára, de szeretne részt venni, mint gyógyulni akaró, nyugodtan végezze a fenti meditációt feliratkozás nélkül is.


GYÓGYULÁST SEGÍTŐK MEDITÁCIÓJA


Hozzanak meg egy döntést, hogy az elfogadás és a szeretet fogja vezérelni őket a meditáció alatt. Az Egység érzése lesz velük a folyamatban.


A következő meditációt javasolt elvégezni:


1. Minden este 9 órakor keress egy nyugodt helyet, csendesedj el, csukd be a szemed.
Figyeld a légzésed és lehetőleg zárj ki minden más gondolatot, csak arra gondolj, hogy milyen szabadon áramlik benned az élet, ahogy lélegzel ki és be. Érdemes figyelmedet az orrod alatti kis területre helyezni, ha esetleg elkalandoznál közben és lásd, ahogy ki-be áramlik a levegő. De használhatod a saját technikádat is, ha van, amit az ellazuláshoz szoktál használni.

2. Képzeld el, ahogy a Galaktikus Központi Napból egy fehér Fényoszlop indul ki és minden egyes gyógyulni vágyón és segítőn áthalad, le a Föld középpontjáig majd egy másik Fényoszlop vissza a Központi Napba. A Fényoszlopok a meditáció idején aktívak maradnak és látod, ahogy folyamatosan áramlik a Fény.

3. Képzelj el a fejed fölött 20 cm-re egy ragyogó fehér fénygömböt, a Lélekcsillag csakrádat, amely kapcsolódik ezekhez a Fényoszlopokhoz és gyönyörű, tiszta fehér Fény áramlik rád és mindenkire, aki részt vesz ebben a meditációban. A Lélekcsillag csakráján keresztül kapcsolatba kerül egymással mindenki és egy ragyogó fényhálózatot hoztok létre.

4. Képzeld el, és döntsd el, hogy ez a tiszta fehér Fény, átalakít minden negatív érzést, gondolatot, szavakat és tetteket benned, a gyógyulni vágyókban és Földanyában. Minden és mindenki meggyógyul.

5. Maradj ebben az áramlatban, amíg jól esik.

Szeretettel
Apró István (Steve)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.
"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.