Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Korona vírus

SÜRGŐS MEDITÁCIÓ!

Meditáció a kínai koronavírus megállításáért - 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Fontos meditáció

FONTOS MEDITÁCIÓ!

Élet Virága Meditáció 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 01:00, 05:00, 09:00, 13:00, 17:00, 21:00

Nyári időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Kulcs a Szabadsághoz Meditáció-óra

Kulcs a szabadsághoz Meditáció - Visszaszámlálás

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor


Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12-én 7:11-ko

Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12. 7:11-kor


2019. február 20., szerda

Kozmikus Központi Faj - 2019. február 19., kedd

Eredeti bejegyzés: http://2012portal.blogspot.com/2019/02/cosmic-central-race.html

A Fény Visszatérése meditációnk egy koherens tudat jelet hozott létre az Univerzumon át, ami felkeltette a Kozmikus Központi Faj figyelmét.

A Kozmikus Központi Faj a legfejlettebb faj, amely a Kozmikus Központi Nap körül fejlődött. Most figyelmüket elkezdték a Föld bolygóra és annak felszabadítására helyezni, mert most már elegendő tudatosság van a bolygó felszínén ahhoz, hogy lehetővé vált az ilyen fejlett lényekkel való együttműködés.



Ezen interakció eredményeként a felszabadítási terv egyes részei a közeljövőben nyilvánosságra fognak kerülni a felszíni lakosság számára.

A Naprendszerünk immár tele van a Kozmikus Központi Faj lényeivel és a Jupiter Parancsnokság, az Ashtar Parancsnokság, az Atlantisz Parancsnokság, a Plejádi, a Szíriuszi és az Andromédai Flotta, az Ellenállási Mozgalom, a pozitív Agarthai frakciók és bizonyos speciális erők - SURFACOM néven - Fényerőivel működnek együtt.

A Kozmikus Központi Faj lényei a felszíni lakosság legfejlettebb tagjaival is kapcsolatba lépnek meditációikban, álmaikban és vízióikban.

A Kozmikus Központi Nap szimbóluma

A Fényerők kérésére ezennel közzéteszek egy meditációt, amit a Kozmikus Központi Fajjal való kapcsolatfelvételre és a velük való együttműködésre használhattok.

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt a planetáris felszabadításhoz.

3. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj lényei előjönnek a Kozmikus Központi Napból, majd szétszóródnak az ebben az univerzumban lévő összes galaxis Központi Napján keresztül. Majd jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy ezek a lények belépnek a Galaktikus Központi Napon keresztül, majd áthaladnak az Alcyone Plejádi csillagkapun, majd a Szíriuszi csillagkapun, majd belépnek a Naprendszerünkbe és a Naprendszerünkben egy Élet Virága mandalát alkotnak, majd kapcsolódnak a Föld bolygó felszíne fölött, a felszín alatt és a Föld bolygó felszínén lévő összes Fényerővel.

4. Lásd gondolatban magad előtt, hogy a Kozmikus Központi Faj átalakít minden még meglévő sötétséget ebben az Univerzumban, amíg már csak a Fény marad. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy elkezdődik egy új nagy kozmikus ciklus és tiszta Fényt, Szeretetet és Boldogságot hoz minden lény számára az egész Univerzumban.

A Magyarországon lévő Lengyeli Istennő Örvény lett kiválasztva a Kozmikus Központi Faj energiáinak belépési pontjaként. Az okok, amiért a választás erre a helyre esett, az alábbiakhoz kötődnek: az 1996-os arkhón invázió, a legfelébredettebb Fénymunkások társadalmi dinamikai viselkedésmintái, a késő atlantiszi földközi-tengeri gyarmatok külső határának elhelyezkedése és a Lengyeli kultúra sámánjainak a Galaxisunk Galaktikus Központi Napjával való tudatos kapcsolata:

(Magyarul itt olvashatunk egy részletesebb leírást a körkörös építményekről:


Jelenleg a felszíni Fényerő csapatok fontos átszervezése zajlik, mintegy felkészülésként a Kozmikus Központi Fajjal és a SURFACOM különleges erőkkel való együttműködésre. Eljön az igazság. Emiatt bizonyos műveletek korai szakaszaihoz ki kell bővítenem jogi csapatomat és szükségem van egy ügyvédre, aki legalább bizonyos fokig megérti és támogatja a küldetésem és kellő ismeretekkel rendelkezik a nemzetközi jogról, a szerzői jogi kérdésekről, rágalmazással és becsületsértéssel kapcsolatos kérdésekről, zaklatás/fenyegetés/internetes zaklatásbeli kérdésekről. Ha valaki ilyen ügyvéd, kérem, vegye fel velem a kapcsolatot a cobraresistance@tutanota.com email címen.
Minden ami történt, meg nem történtté válik.

A Fény győzelme! 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.
"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.