Pontos idő

PONTOS IDŐ MAGYARORSZÁGON-UTC AM 00+1

Korona vírus

SÜRGŐS MEDITÁCIÓ!

Meditáció a kínai koronavírus megállításáért - 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Fontos meditáció

FONTOS MEDITÁCIÓ!

Élet Virága Meditáció 4 óránként

Téli időszámítás szerint: 01:00, 05:00, 09:00, 13:00, 17:00, 21:00

Nyári időszámítás szerint: 02:00, 06:00, 10:00, 14:00, 18:00, 22:00


Kulcs a Szabadsághoz Meditáció-óra

Kulcs a szabadsághoz Meditáció - Visszaszámlálás

Kulcs a Szabadsághoz Meditáció

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor

Aranykor Meditáció 2020.01.10. 20:10-kor


Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12-én 7:11-ko

Vízöntő Kora Aktiváció 2020.01.12. 7:11-kor


2018. szeptember 21., péntek

Szeptemberi Napéjegyenlőség Meditáció szeptember 23-án, vasárnap 3:54-kor

2018.09.17.


Részlet az alábbi oldalról:


A meditáció vezetett változata itt hallható:





E napéjegyenlőség alkalmával megvan arra a lehetőségünk, hogy meggyógyítsuk legmélyebb sebeinket, mivel a Chiron és a Hygiea kisbolygók a Kosban vannak. Ezenkívül mivel a Chiron és a Hygiea szemben állnak a Mérleggel, ez a belső megértés energiája, amely belső megbékélést és megbocsátást hozhat.


Courtesy of Recreating Balance



Ezért azt javasoljuk, hogy végezzük el a szeptemberi Napéjegyenlőség Meditációt szeptember 23-án, vasárnap 3:54-kor.

Felhasználjuk a különleges bolygóegyüttállásokat, hogy gyógyulást hozzunk magunk és az emberiség számára, valamint megbocsátást önmagunknak és másoknak és ez segíteni fog minket abban, hogy egy új megközelítésből kapcsolódjunk az emberekkel és a természettel.


Kérjük, csatlakozzatok hozzánk és osszátok meg ezt a meditációt ahol csak tudjátok.

Instrukciók:

1. Használd a saját technikád, ami ellazult tudatállapotba visz.

2. Jelentsd ki azt a szándékod, hogy eszközként használod ezt a meditációt, hogy gyógyulást, megbocsátást és megbékélést hozzon az emberiség számára.

3. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy elektromos kék Fényoszlopot, amint a Galaktikus Központi Napból kiáradva áthalad a Naprendszerünk összes Fénylényén, majd a testeden keresztül a Föld középpontjáig. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy másik Fényoszlopot, amely a Föld középpontjából felemelkedve áthalad a testeden, fel az ég felé, a Naprendszerünk és a galaxisunk minden Fénylénye felé. Most két Fényoszlopban ülsz, a Fény egyszerre áramlik fölfelé és lefelé. Tartsd meg gondolatban magad előtt ezeket a Fényoszlopokat néhány percig.

4. Gondolatban jelenítsd meg magad előtt, hogy egy arany-fehér Fény spirál alakban keresztüláramlik a Föld összes lényén, a multidimenzionális éneden és szétterjed a Föld planetáris Fényrácsán keresztül, ahogy megemeli a teljes tudatosság frekvenciáját. Hagyd magad belemerülni ebbe az arany-fehér Fénybe, hagyd, hogy megvilágítsa a sejtjeidet, a sejtek közötti teret és ragyogóvá tegye a Fénytested. Érezd, ahogy a Fénytested egyre jobban kiterjed és összekapcsolódik más Fénylényekkel és mindennel, ami ebben az Univerzumban létezik.

5. Gondolatban jeleníts meg magad előtt egy puha Isteni női arany-rózsaszín Fényt és egy Isteni férfi ezüstös kék Fényt, amint spirálalakban keresztülhaladnak a Föld minden egyes lényén, harmóniába hozzák az összes Isteni női és Isteni férfi energiát, mindent Szeretettel táplálnak, meggyógyítanak mindenkit, bölcsességgel halmoznak el mindenkit, örömet hoznak és megerősítik teljes lényünket a Forrás tiszta Fényével és felkészítenek minket az Eseményre.

6. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt St. Germain Ibolyalángját, ahogy keresztüláramlik a bolygón és a Holdpálya alatti térben, körülölel minden lényt és megtisztítja azokat az energiákat, melyek nem a legmagasabb jót szolgálják. Most jelenítsd meg gondolatban magad előtt az AN Fehér Tüzét, amint a Forrástól kiáradva keresztüláramlik a Galaktikus Központon és az Orion csillagkapun a Föld felé és eltávolít minden még meglévő toplet bombát a plazma síkon a Föld körül. Most lásd magad előtt az alábbi Archeiákat (az Arkangyalok nőnemű polaritásait) és Arkangyalokat: Szófia Archeiát és Metatront, Hűség Archeiát és Mihályt, Remény Archeiát és Gábrielt, Szűz Máriát és Rafaelt és a Fény összes többi lényét, hogy segítenek nekünk ebben a folyamatban.

7. Jelenítsd meg gondolatban magad előtt, hogy a Forrás Isteni Fénye manifesztálódik a Földön és visszaállítja a békét, a szabadságot, a harmóniát, a szeretetet, az egységet, a bőséget, az örömet, a bölcsességet, az inspirációt, a kreativitást, az igazságot és az egyensúlyt az emberi tudatosságban. Most lásd magad előtt, hogy a Föld teljes mértékben tiszta fehér Fényben sugárzik és befogadtatik a Galaktikus Fényhálóba. Érezd, hogy mindez most és minden jelen pillanatban történik. Majd mondd ki vagy magadban vagy hangosan az alábbi mantrát: "Egységben VAGYOK az Isteni Forrással. A Fény Isteni Szuverén lénye VAGYOK. Így legyen és így van."

Az Istennő Felszabadulást akar és Felszabadulás lesz.


Köszönjük Janának, hogy átadta nekünk a meditáció eredeti változatát.






A Fény győzelme!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.

"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.
"Ezüst Beindító" - frissítés - 2019.11.11.